Hyppää sisältöön

Visit Saimaa & Savonlinna

Visit Savonlinna ja Visit Saimaa -verkkopalvelut

VisitSavonlinna on verkkopalvelu, joka toimii alueen matkailumarkkinoinnin välineenä ja reaaliaikaisena tietokanavana kaupungissa vieraileville ja matkailijoille. Verkkopalvelussa näkyminen on maksutonta ja se on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto osittain tai kokonaisuudessaan tulee matkailijoilta. Palvelukielet ovat suomi, englanti, saksa ja venäjä. Osittain tietoja hyödynnetään myös Saimaan alueen yhteisessä VisitSaimaa – verkkopalvelussa.

Puuttuvatko yrityksesi tiedot Visit Savonlinna -verkkopalvelusta? Katso alta lisätietoja ja rekisteröidy käyttäjäksi! 

On meidän kaikkien yhteinen asia, että Savonlinna ja seutu koko monimuotoisuudessaan ja rikkaudessaan ja kaikki meidän palvelumme tulevat kuluttajien helposti saavutettaviksi uuden palvelun kautta. Lue lisää sisällöntuontoyhteistyöstä!

 

Matkailuinformaation ja matkailijan palvelujen kehittäminen Savonlinnassa

Matkailuinformaation ja asiakkaiden palvelupolkujen toimintamalleja kehitetään jatkuvasti. Vuonna 2018 tutkitaan mahdollisuuksia ja tarvetta mobiiliopastuksen tarjoamiseen erityisesti monikielisen viestinnän tarpeisiin. 

Matkailuneuvonnan malli perustuu vuonna 2014 palvelumuotoilutoimisto Palmun kanssa tehtyyn suunnitteluun ja sen pohjalta rakennettuihin palvelupolkuihin.

 

 

Palvelut yrityksille

Aloittavat yritykset

Mikäli ajatuksenasi on uuden yrityksen perustaminen, meiltä saat apua liikeidean arvioimisessa, liiketoimintasuunnitelmien teossa, rahoitusratkaisujen etsimisessä, yritysmuodon valinnassa, lupasioissa, toimitilakysymyksissä tai valmiin yrityksen ostamisessa.