Hyppää sisältöön

Yrityksen sosiaalinen media haltuun: Koulutuspäivä Savonlinnassa KE 8.5.2019/XAMK/TEKOS 2020 - 10.4.2019

Järjestämme Savonlinnassa TEKOS 2020-projektiin liittyvän kuudennentoista koulutustilaisuuden aiheena Yrityksen sosiaalinen media haltuun, Savonlinnassa KE 8.5.2019 ja koulutuksessa luennoitsija toimii Pia Behm.

 Lisätietoa koulutuspäivän ohjelmasta oheisesta liitteestä.

 

Koulutustilaisuus on osallistujille maksuton. Pyydän, että laitatte kutsun jakeluun omassa organisaatioissanne, että mahdollisimman moni asiasta kiinnostunut saa mahdollisuuden osallistua tilaisuuteen. Samasta organisaatiosta voi osallistua useampikin henkilö tarpeenne mukaan. Myös oppilaitosten henkilökunta ja oppilaat voivat tilaisuuteen osallistua osallistumisilmoituksen tehtyään.

 

Toivomme runsasta osallistumista tilaisuuteen ja tulemme järjestämään TEKOS 2020-projektin puitteissa useita vastaavia tilaisuuksia eri aihepiireistä, kiinnostuksenne ja mielenkiintonne mukaan.

 

Ilmoittautumiset oheisen linkin avulla viimeistään ma 6.5.2019 mennessä!  https://www.lyyti.fi/reg/yrityksensomehaltuun

Palvelut yrityksille

Aloittavat yritykset

Mikäli ajatuksenasi on uuden yrityksen perustaminen, meiltä saat apua liikeidean arvioimisessa, liiketoimintasuunnitelmien teossa, rahoitusratkaisujen etsimisessä, yritysmuodon valinnassa, lupasioissa, toimitilakysymyksissä tai valmiin yrityksen ostamisessa.