Hyppää sisältöön

Matkailun toimialaverkostot

Yrityksen kehittäminen

Savonlinnan yrityspalveluiden yritysneuvonta palvelee kaikissa yrityskehittämiseen liittyvissä kysymyksissä yrityksen perustamisesta kasvu- ja kansainvälistymisohjelmien toteuttamiseen. Yrityspalvelujen matkailuasiantuntijat auttavat myös toimialan erityiskysymyksissä kuten sähköisten jakelukanavien käyttöönotossa.

Uusien ideoiden kehittely

Itä-Savon Uusyrityskeskus auttaa ja neuvoo asiakkaitaan kehittämään yritysideaansa toimivaksi liiketoimintasuunnitelmaksi, jotta perustettavalla yrityksellä olisi mahdollisimman hyvät edellytykset kannattavaan toimintaan. Uusyrityskeskuksen palvelu on maksutonta, ehdottoman luottamuksellista ja asiantuntevaa.

Lue lisää: https://isuyk.fi/

Matkailuinvestoinnit

Palvelemme kotimaisia ja kansainvälisiä investoreita sopivien kohteiden löytämisessä ja kaikissa investoinnin toteutukseen liittyvissä kysymyksissä. Matkailuinvestoinneista kiinnostuneille tarjoamme investorisalkun valmiina vetovoimaisiin kohteisiin järven rannalla. Salkusta löytyy kaavoitukseltaan valmiita kohteita ja liiketoiminnan vaatimusten mukaan kaavoitettavia alueita. Savonlinnan Yrityspalvelut tarjoaa paikallistuntemuksen, verkostonsa ja rahoitusosaamisen investoreiden ja uusien yrittäjien käyttöön.

Lue lisää: www.visitlakesaimaa.fi

Matkailufoorumi ja matkailutiimin yhteistyö

Savonlinnan yrityspalvelut ja avaintoimijoista koostuva matkailutiimi järjestää vuosittain Savonlinnan matkailufoorumin ja yrittäjien aamukahvitilaisuuksia, jotka tarjoavat mahdollisuuden tavata toisia yrittäjiä ja vaihtaa kokemuksia sekä keskustella yhteistyöstä ja yhteisistä tavoitteista.

Yhteistyössä mukana: Savonlinnan Seudun Matkailu Oy

Savonlinnan Seudun Matkailu Oy on Savonlinnan seudulla toimiva matkailuyritysten omistama myynti- ja markkinointiyhtiö, joka myy ja markkinoi seudun matkailupalveluja sekä toimii Savonlinnan kaupungin ja koko seudun matkailuneuvontana.

Lue lisää: www.visitsavonlinna.fi

Matkailualan opetus- ja tutkimuslaitos

Savonlinnassa sijaitseva Matkailualan opetus- ja tutkimuslaitos (MOT) on Itä-Suomen yliopiston yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekuntaan kuuluva matkailu- ja vapaa-ajan tutkimukseen erikoistunut laitos, joka toimii monitieteisen Matkailualan verkostoyliopiston (MAVY) koordinaatioyksikkönä.

Matkailualan opetus- ja tutkimuslaitoksen tehtäviin kuuluu kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävä matkailu- ja vapaa-ajan tutkimus- ja kehittämistoiminta.

Tutustu palveluun: https://www.uef.fi/web/mot

Lisätietoja:

Pellervo Kokkonen
kehitysjohtaja
p. 044 758 5472 
pellervo.kokkonen@savonlinna.fi

 

Tapahtumat ja koulutukset

Palvelut yrityksille

Aloittavat yritykset

Mikäli ajatuksenasi on uuden yrityksen perustaminen, meiltä saat apua liikeidean arvioimisessa, liiketoimintasuunnitelmien teossa, rahoitusratkaisujen etsimisessä, yritysmuodon valinnassa, lupasioissa, toimitilakysymyksissä tai valmiin yrityksen ostamisessa.